Вега Тест

Продължителност: 10 мин., Цена: 50 лв.

Искате да разберете кои храни са полезни за Вас? Направете тест за определяне поносимостта на Вашия организъм към различни видове храни, в това число плодове, зеленчуци, месо, риба, варива, тестени и млечни продукти, зърнени култури, подсладители, подправки и сосове! ВегаТест е безкръвен био-енергиен тест, след който става ясно кои храни влияят здравословно и как да се храните но без да трупате килограми и токсини, които Ви разболяват и състаряват.

 

Вега Тест се нарича теста, чрез който се определя поносимостта на организма към различните храни и напитки. Това е био-енергиен тест, след който става ясно кои храни влияят здравословно на съответния организъм и как да се храни без да трупа килограми и токсини. Чрез ВегаТест, Вие имате възможността наистина да преминете към здравословното хранене!

Процедурата е напълно безболезнена и непротивопоказна за клиента. Като комплемент ще изработим индивидуален план за хранене спрямо установените показатели или зодиакален хранителен режим.

Необходима информация за провеждане на Вега тест:

Добре е теста да бъде направен най-късно до 14.00 ч. на деня и 3 часа преди него да не се приемат храни, енергизиращи напитки, тютюн, хранителни добавки и лекарства. Да се пие повече вода.