Лазерна епилация

Жени

Подмишници

Цена: 20 лв.
3 бр.- 54 лв.
6 бр.- 90 лв.

Лента корем

Цена: 30 лв.

Цяло тяло

Цена: 350 лв.

Интим

Цена: 80 лв.
3 бр.- 195 лв.
6 бр.- 330 лв.

1/2 крака

Цена: 90 лв.

Цели крака

Цена: 180 лв.
3 бр.- 450 лв.
6 бр.- 780 лв.

1/2 Ръце

Цена: 40 лв.

Цели ръце

Цена: 80 лв.
3 бр.- 195 лв.
6 бр.- 330 лв.

Мустак/ брадичка/ бакенбарди

Цена: 20 лв.
3 бр.- 54 лв.
6 бр.- 90 лв.

Мъже

Цели крака

Цена: 210 лв.

Подмишници

Цена: 20 лв.
3 бр.- 54 лв.
6 бр.- 90 лв.

Шия

Цена: 30 лв.

1/2 крака

Цена: 105 лв.

Гърди

Цена: 75 лв.
3 бр.- 195 лв.
6 бр.- 360 лв.

Цяло тяло

Цена: 480 лв.

Цели ръце

Цена: 100 лв.

Корем

Цена: 75 лв.
3 бр.- 195 лв.
6 бр.- 360 лв.

1/2 Ръце

Цена: 50 лв.

Кръст

Цена: 75 лв.
3 бр.- 195 лв.
6 бр.- 360 лв.

Elysion Pro- Революция в лазерната епилация

Представяме Ви най-прецизния диоден лазер в света, който улавя и най-тънките косъмчeта и е подходящ и за най-чувствителните зони (като лицето).
Elysion Pro въздейства на всички типове кожа и ще сложи край на досадното окосмяване през всички сезони, дори и през лятото на кожа с тен!
Зашеметяващи резултати още от първата процедура без болка, без риск за кожата и изключително бързо. Диоден лазер с охлаждаща система crystal freeze, която защитава кожата от високите температури и по този начин прави епилацията напълно безболезнена, дори приятна. Технически параметри: Накрайникът е 9 на 9 мм. с дължина на вълната 810 нанометра, работи с 5,10 и 15 херца, което означава ,че за минута и 12 секунди изстрелва 1000 импулса с мощност 2000 вата. Ако го сравним домашен фотоепилатор означава ,че е над 10 пъти по-ефективен.
Elysion Pro беше обявен от реномираното списание Revista VIDA ESTÉTICA за най-добър диоден лазер в своята категория “Диодна лазерна епилация”. Според Steven Bullon, мениджър на медията и домакин на церемонията по награждаването, Еlysion-Pro е избран за най-добър апарат заради своята ефективност, гъвкавост и технологични иновации! Премахва окосмяването по селективен начин, атакувайки пигмента на космения фоликул – меланин, чрез лазерни импулси, които причиняват температурно разрушаване на клетката на фоликула без да увреждат кожата. Процедурите с Elysion PRO позволяват ефективно премахване на косми дори от най-чувствителнaта кожа на лицето. Подходящата дължина на вълната гарантира достигането до точната дълбочина на космените фоликули.

Епилация за всеки тип кожа

Elysion PRO премахва нежеланото окосмяване от всички типове кожа (от 1-ви до 6-ти фототип според скалата на Fitzpatrick) през цялата година.
Най-светлите кожи са тези, които позволяват голямо количество енергия под формата на импулс да навлезе в кожата с най-малък риск от нежелани ефекти. Ето защо по-тъмни типове кожа са най-силно ограничени от лазерна епилация, но не и от диодната епилация на Elysion PRO, която третира дори най-тъмния фототип.

Епилация през цялата година

Elysion PRO е едниственият диоден лазер, с който може да се прави епилация и през лятото.

БЕЗБОЛЕЗНЕНА ЕПИЛАЦИЯ – НАЙ-ДОБРАТА ОХЛАЖДАЩА СИСТЕМА
ELYSION PRO постига постепенно подобрение и редуциране на окосмяването на третираната зона веднага след първата процедура с последващи дълготрайни резултати след всяка процедура.
Elysion PRO притежава охлаждаща система, която защитава кожата от високи температури и по този начин прави епилацията безболезнена. Системата за охлаждане се нарича „crystal freeze”. Системата работи като поддържа постоянно ниво на температурата от 6 градуса на накрайника независимо от температурата в помещението. Системата произвежда приятно усещане на кожата, което прави обезкосмяването безопасно, безболезнено и комфортно.

Най- бързият лазер

С площ от 81 mm2, накрайника е проектиран да работи върху всички области. За разлика от другите лазери на пазара, Elysion PRO доставя квадратни импулси с непроменлива енергия във всеки импулс.

Какво е необходимо да знаете преди да се подложите на процедура?

Съществуват няколко важни неща, които трябва да знаете, за да постигнем висока ефективност и качество на лазерната епилация, които търсим:

1.Космите в желаната за третиране зона трябва да бъдат обръснати в деня преди процедурата.
2. Най-благоприятното време за започване на процедури с лазерна епилация е 20-ина дни след последното обезкосмяване.
3. По време на процедурите лазерна епилация препоръчваме единствено бръснене на обработваните зони, за да може повече косми да бъдат във фаза на растеж.
4. Препоръчително е да не посещавате солариуми или друг вид слънчеви бани поне 48 часа преди и 48 часа след процедурата, но за по-голяма сигурност препоръчваме да спазите интервал от 5 дни.
5. Интервалът между процедурите трябва да е от 40 до 50 дни, за да може повече косми да бъдат третирани, когато се намират във фаза на развитие.
6. Препоръчителният брой процедури е от 6 до 8 при различните зони на окосмяване по тялото. Имайте впредвид, че този брой може да варира, поради индивидуалните особености на всеки един организъм.

Какво да очаквате след процедурата?

След процедура лазерна епилация с Elysion PRO коренът на косъма и неговата външна част изгарят под въздействието на топлината на лазерния лъч. После корена и подкожната част на косъма биват избутвани като се появяват на повърхността на кожата, имитирайки разстеж. След десетия ден от процедурата косъмчетата започват да падат като това продължава около две седмици.
Ефектът от лазерната епилация с Elysion PRO се вижда още след първата процедура!
С всяка следваща процедура ефектът се засилва, докато космите не намалеят до 90% в зависимост от индивидуалните особености на организма.
Поддържащите процедури лазерна епилация се правят веднъж годишно при необходимост.