Неоперативна, радиочистотна и ултразвукова липосукция

Оформяне на тялото и премахване на локални мазнини, чрез неинвазивна безопасна алтернатива на липосукцията!
Постигнете мечтаната фигура без мъчителни диети и тежки физически упражнения!
Козметично студио „Медисол“ Ви предлага модерен, бърз, безвреден и изключително резултатен метод за оформяне на тялото!

Разполагаме с иновативен апарат за нехирургическа липосукция, съчетаващ в себе си върховите технологии в областа на естетичната коземетика – Ултразвукова Кавитация, Триполярна Радио Честота и Вакум. Разработен е на основата на най- напредналата технология, която комбинира радиочестота, ултразвук и вакум, посредством които се осигурява ефективно лечение на целулит, стрии, мускулни схващания, ремоделиране на фигурата, терморелакс, дренаж и детоксикация. Не са необходими предпазни мерки, защото няма опасност от изгаряне, тъй като уредът използва триполярна радиочестота, което е по-сигурен и безопасен метод в сравнение с останалите подобни такива. Излъчва се триполярна радиочестота 10 MНz заедно с ултразвук 35~40Khz, затова тялото може да бъде третирано ефикасно и абсолютно безопасно в сравнение с еднополярната и биполярната. Използването на ултразвук и специалните му действия (механично, термично, физикохимично), които са добре известни и са доказани при многобройните клинични изследвания, позволява на уреда да намали мастните натрупвания още при първата процедура. Радиочестотата, от друга страна, се използва, за да стимулира ендогенен термален ефект, който увеличава клетъчния метаболизъм в третираните зони. В същото време стимулиращото въздействие върху фибробластите води до повишаване синтеза на колаген и еластин, необходими, за да се подобри тъканната трофика. Трите функций се изпълняват едновременно за постигане на незабавни резултати – намаляване на размерите и обиколките.

ПРИЛОЖЕНИЕ

 1. Борба с целулита.
 2. Намаляване на размери и оформяне на тялото за перфектен ефект. Намаляване на мазнините, очертаване на тялото, стягане на мускулите на ръцете, краката, задните части, паласките и коремната област.
 3. Премахва един от типичните мъжки проблеми т. нар. „бирено коремче“ Стимулира колагена и подобрява кожният метаболизъм.
 4. Отпадъците от метаболизмът се премехват от лимфата, следователно предлага цялостно лимфно източване на тялото.
 5. Мигновенни резултати. Разликата се наблюдава веднага след първата процедурата.

Провеждането на процедури не се препоръчва при:

 1. Бременност и кърмене
 2. Диабет или други хормонални смущения
 3. Инфекции и възпалителни реакции в зоните, предвидени да бъдат третирани
 4. Признаци за разширени вени
 5. Пейсмейкър, както и други метални системи в зоните, които ще се третират
 6. Злокачествено заболяване

Още след първата процедура с уреда се постигат невероятни резултати – намаляване на целулитните натрупвания, видимо подобрение на тонуса на кожата и нейната еластичност, намаляване на обиколката до 4-5 см.. За оптимални резултати се препоръчват общо 6-8 процедури два пъти седмично.

Може да изберете една от следните зони:

 1. Корем
 2. Паласки
 3. Бедра предна част
 4. Бедра задна част
 5. Бричове
 6. Ръце горна част
 7. Задни части

Цена за 1 процедура: 60.00 лв.
Цена за 6 процедури: 300.00 лв.
Цена за 10 процедури:  510.00 лв.