Луксозен японски масаж на лице

Японски масаж- жена от японски произход лежи на масажна маса и получава масаж на лицето

Стареенето се дължи най-вече на мускулната атрофия и на настъпващата след 30 – годишна възраст резорбция на костната тъкан.
При свиване, мускулите на лицето привеждат кожата в движение, образуват се фини линии, които при липсата на хидратация, колаген, и хиалуронова киселинина постепенно се превръщат в бръчки . Ето, защо е необходимо да поддържаме добър мускулен тонус, тъй като имат тенденция към хипертонус и скъсяване на залавящите краища на мускула.

Японския масаж се отличава с многообразни техники с над 50 прийома от нежни движения към ритмична перкусия, така че мускула да възвърне нормалният си тонус, въздействайки на най-дълбоките слоеве.

Масажът помага за облекчаване на напрежението от мускулите на лицето, главата и шията и стартира естествените, природни механизми за подмладяване.Причината за това е стимулирането на метаболитните процеси в кожата.След това кожата започва да свети отвътре, буквално – „блести

След един курс от 10 масажа, първите бръчки ще намалеят , уморения вид ще изчезне, кожата ще се върне на мястото си .При първите признаци на промени, свързани с възрастта, започнете веднага с масажа.
Японският масаж в една сесия е с времетраене 60-80 минути.
Целият масаж е танц между клиента и терапевта , което дава невероятни резултати не само външно, но и вътрешно.

 

Научен доклад доказва ефекта от 5 минути масаж. Субектите са 12 здрави доброволки без лицеви белези или деформация (възраст 30–54 години, средна 39,4 години).Благодарение на напредъка в оборудването за образна диагностика, компютърната томография (CT) се използва широко за диагностика и скринингови изследвания.

Ето и част от доклада
– Масажът оказва най-голям ефект върху назолабиалните гънки.
– Дебелината на подкожната тъкан има тенденция да се увеличава чрез масаж на лицето.
– горната част на бузата е преместена нагоре чрез масаж на лицето. Освен това дебелината на мастната тъкан на бузата е увеличена и конфигурацията на лицевите мускули също е променена.
– Формите на мимическите мускули на лицето също са променени след масаж,
– Трябва да се отбележи, че стойностите на FMCR в мандибуларната област са отрицателни, което предполага, че подкожната мека тъкан около челюстта може да бъде стегната чрез масажа

Побързайте да се погрижите за вашата благосъстояние, защото времето няма да се забави.