Клиентите за нас

Ползвам редовно солната стая с

Ползвам редовно солната стая с детето ми, както и Боеун терапията, процедурите по остеопатия и масажите за бременни. Препоръчвам студиото! Нина се развива постоянно и обогатява знанията си, като винаги може да предостави полезна терапия и актуална терапия според нуждите.

Вилена Ковачева
0

Нина Личева за мен е

Нина Личева за мен е освен изключителен професионалист с различни специалности *КинезоТерапевт, Козметик,Боуен и остеоестет…*,и много добър ментор! Познавайки идеално всяка част от тялото и най-вече лицето, ми направи пълна лицева пластика с вълшебните си ръчички,корегирайки деколте, шия, лице лифтинг, скули, околоустен и околоочен контур, носле и чело!🥰 Благодаря Нина, прекрасна си!

Жулиета Пепеланова - козметик

Професионално и натурално! Без химия

Професионално и натурално! Без химия и лекарства получих релакс и възстановяване на моето физическо, енергийно и информационно тяло. Сега спя в хармония със себе си и нещата ми се получават по-леко без толкова стрес, както преди. Терапиите, които направих бяха безболезнени, релаксиращи и приятни. Благодарен съм за цялостното отношение и грижа, което получих. За вбъдеще ще ви посещавам още и с удоволствие ще ви препоръчвам! 🤗🥰

Димитър Карбанов

Това място наистина ми промени

Това място наистина ми промени живота. Професионалисти на най-високо ниво, тук се чувстваш уютно и в хармония със себеси. Препоръчвам ги с цялото ми сърце. Благодаря ви. Страхотни сте.

Мария Чакулеска

Професионален масаж и добро отношение

Професионален масаж и добро отношение към клиента! Доволен съм, ще посетя отново!

Виктор Пламенов

Бяхме на двоен масаж с

Бяхме на двоен масаж с моята майка ! Изключително приятна обстановка и страхотни специалисти! Благодарим от сърце ,за невероятното изживяване !

Кети Генова

Много съм доволна ! Имах

Много съм доволна ! Имах болки в кръста и краката , сега болката я няма . Благодаря !

Марияна Романова
0

Много съм доволна от масажа

Много съм доволна от масажа на лице и шия и със сигурност пак ще отида! Един час пълен релакс!

Цветелина Вълчева

Здравето идва от вътре, а не се придобива от вън!

Благодаря от сърце на Beauty Relax Line, за компетентния и индивидуален подход, с който подходиха към здравословните ми неразположения. За изготвения индивидуален план на биорезонансна диагностика и терапия. За релаксиращите и лечебни солни стаи, за животворящите боуен масажи. Благодаря и за отделеното внимание и индивидуален подход към нуждите на моето лице. Резултатите за проблемната ми кожа не закъсняха. Благодаря ви за грижата и подкрепата Beauty Relax Line.

Антония Илиева

Страхотно обслужване

Солната стая беше страхотно изживяване за мен и семейството ми. Персоналът беше изключително любезен. Определено ще се върнем отново.

Димитър Георгиев