Златни терапии за лице

Златна терапия Beauty Expert

Златна терапия Beauty Expert

Продължителност: 50 мин., 69 лв.

Beauty Expert е луксозна, анти-ейдж професионална марка за грижа за кожата, която предлага превантивни и подмладяващи процедури и продукти. Тя е създадена, за да обедини заедно науката за красотата с естествената грижа за кожата. Най-новите и модерни иновации в разработването на активни съставки се прилагат върху екстракти с натурален произход, науката се обединява с природата за да се създадат безопасни и ефективни методи за запазване и възстановяване младостта на кожата.

Анти-ейдж професионалната козметика е предназначена за зряла кожа. Все повече клиенти започват да се замислят за следите на времето още преди кожата им видимо да е започнала да губи свежестта си. Използването на анти-ейдж професионална козметика за превенция става все по-разпространена тенденция. Марката професионална козметика Beauty Expert е идеален избор както за превенция, така и за грижа за вече зрялата кожа.

Всички продукти на професионалната козметика Beauty Expert са с медицинско ниво на ефективност. Продуктите на тази професионална козметика могат да се похвалят с бързи и измерими резултати. В стила на най-добрите марки професионална козметика, продуктите на Beauty Expert подаряват луксозно усещане при употреба. Това се дължи най-вече на добавеното 24К злато в продуктите на марката. Биотехнологичните съставки в тази професионална козметика са базирани на технологията Cosmetic Dron. Всеки един продукт на марката има за цел да коригира, с което да доведе до отлични видими и осезаеми резултати. Продуктите на професионалната козметика Beauty Expert са с доказани положителни резултати, които биват потвърдени дори от най-взискателните ни клиенти.

Златната линия на професионална козметика Beauty Expert е обогатена с 24К злато. Златото е познато на повечето хора основно като благороден метал, от който се изработват красиви бижута. Но златото крие в себе си много повече от обикновена красота и блясък. Ползите от златото върху човешката кожа са познати на света още от най-древни времена. Известно е, че самата Клеопатра, царицата на красотата в Древен Египет, е използвала като част от ритуала си за красота златна маска. Златото се използва в производството на професионална козметика не само, за да придаде на линията усещане за луксозна грижа при употреба. Известно за науката е, че златото влияе благотворно при заздравяването на рани. Освен това то придава на кожата естествен блясък, който помага за здравия и свежия вид на кожата. Но основното качество на златото, което го прави толкова популярна съставка в професионалната козметика е, че то има потенциала да предотвратява и забавя стареенето на кожата. Оказва се, че Клеопатра е била права да използва златото, за да съхрани красотата си. Много от съвременните високотехнологични изследвания вече са доказали анти-ейдж качествата на златото.

24K ЗЛАТНА ЛИНИЯ – ПОВДИГАНЕ И СТЯГАНЕ

Магнитна детокс терапия и клетъчно обновяване. Формулите включват комплекс от хексапептид-8, минерали, ензими и клетъчни вещества и колаген. Терапията помага за елиминиране на токсичността от кожата, което е причина за бръчките и засилва процеса на обновяване на клетките. Подхранва и доставя липидни вещества на сухата кожа.

  • Подобрява структурата на кожата
  • Възстановява еластичността и подобрява плътността на кожата
  • Незабавен ефект на повдигане и попълване на бръчки
  • Контурът на лицето е по-стегнат
  • Високотехнологичните пептиди, видимо повдигат кожата