Здравейте, приятели!

Солни стаи „Медисол“ Ви предлагат да започнете новата 2019-та с грижа за своето здраве!

С огромно удоволствие Ви каним на 20-ти Януари 2019 г. (неделя), да се възползвате от уникално по рода си медицинско откритие – микроскопски анализ на жива капка кръв и консултация с д-р Ружа Денева, един от малкото специалисти в България, обучени да „разчитат“ капката кръв.

Методът е авангарден, различава се значително от другите микроскопски методи за изследване на кръвта. Той дава една обща картина за цялото здравословно състояние на човека. Чрез него могат да се открият заболявания и отклонения в обмяната на веществата, метаболитното равновесие – месеци и дори години, преди да се появят като клинична диагноза. Различното при този метод е, че освен формените елементи, които съставляват кръвта, може да се наблюдава и плазмата. Така например, при лошо храносмилане, в нея могат да плуват различни остатъци от храна – протеини, липиди, холестеролови кристали, кристали пикочна киселина и др. Много заболявания се отключват от недостатъчния прием на чиста, качествена вода, а този метод може да покаже дали приемаме достатъчно вода, дали е снабдена кръвта с достатъчно кислород. Човек трябва на ден да приема 30 мл. чиста вода на килограм живо тегло, а минимумът е 1.5 литра дневно. Важно уточнение е, че в това количество не влизат супи, чайове, кафета, сокове и други течности. Водата трябва да е леко алкална и обогатена с минерали. Разликата между този метод  и традиционния за изследване на кръв е, че при втория кръвта се изсушава, фиксира се с алкохол, умъртвява се, оцветява се и могат да се разглеждат само стандартните морфологични промени на клетките, без да може да се разгледа плазмата и частиците, които се намират в нея. Методът се използва широко в Канада и САЩ. Сега и приятелите на Солни стаи „Медисол“ имат уникалния шанс да научат повече за здравето си, като се възползват от нашето предложение!

Регулярна цена: 60 лв.

Цена на изследването чрез Солни стаи „Медисол“: 40 лв.

Записване може да направите чрез фейсбук страницата на Солни стаи „Медисол“ до 17.01.2019 г.

Час се получава, само след заплащане цената на изследването на място или по банков път:

„Търговска банка Д“, клон Пловдив, IBAN: BG65DEMI92401000218186; BIC: DEMIBGSF, „Медисол 1 ООД“, основание за плащане: изследване

Побързайте! Местата са ограничени!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Пишете ни!

)
    is typing...

    Попълнете полетата, за да се свържем с Вас.

    Изпрати съобщение Откажи