Релаксиращ масажПродължителност: 60 мин., Цена: 35.00 лв.

Целта на този масаж е да успокои централната нервна система, както и всички системи и органи. Успокоява, тонизира, като дава импулс на ДНК-клетката и имунната система да се самовъзстановява. Премахва натрупаното напрежение, стрес и умора.

Класически масаж на цяло тялоПродължителност: 60 мин., Цена: 35.00 лв.

Отпускащ масаж, който облекчава болки, спомага бързо да бъдат премахнати неприятните усещания за схващания в раменете, гърба, напрегнатост на мускулите на крайниците, главоболие. Понижава нивото на стрес, доставя отмора, както и за общо подобряване на състоянието на организма.

Класически масаж /частичен/Продължителност: 30 мин., Цена: 20.00 лв.

При този масаж се прилагат техниките на класическия масаж, но се набляга на определени проблемни зони.

Масаж с вулканични камъниПродължителност: 70 мин., Цена: 50.00 лв.

Това е модерно, красиво, СПА лечение, най-добрият избор за човешкото здраве. Масажът с вулканични камъни е подходящ както за релаксиращ масаж, така и за лечение на мускулни болки. Топлината на камъните отпуска мускулите и увеличава притока на кръв (което води и до умствена релаксация), а твърдостта им позволява на терапевта да извършва по-детайлна работа или с по-дълбоко налягане, което допълнително ускорява лечебния процес от масажа.

Антицелулитен масаж /на зона по избор/Продължителност: 30 мин., Цена: 20.00 лв.

Стимулиращо и освежаващо преживяване с някои моменти на интензивност. Дългосрочните резултати могат да бъдат постигнати чрез поддържане на масажни процедури със здравословен начин на живот, включително диета, богата на витамини и минерали, редовни упражнения и много вода.

Спортен масажПродължителност: 50 мин., Цена: 35.00 лв.

Отпускащ масаж, който се прилага за облекчаване на болки, спомага бързо да бъдат премахнати неприятните усещания от схващания в раменете, гърба, напрегнатост на мускулите на крайниците, главоболие, рехабилитация на спортни травми, понижаване на нивото на стрес, отмора, както и за общо подобряване на доброто състояние на организма.

Масаж с аромотерапияПродължителност: 60 мин., Цена: 55.00 лв.

При този масаж едновременно вдишвате молекулите на етеричните масла, мозъкът ви изпраща сигнали, които въздействат на сърдечния пулс, нивото на стрес, кръвното налягане, дишането, паметта, храносмилането и имунната система и в същото време абсорбирате етеричното масло чрез кожата. Тази процедура е най-подходяща при повишени нива на стрес или емоционален дисбаланс. Аромотерапията е с доказано добър ефект при следните болки или състояния:

 • инсомния (безсъние)
 • главоболие
 • храносмилателни проблеми
 • предменструален синдром (ПМС)
 • болки в гърба

* Използва се индивидуален подход в зависимост от желаните резултати на клиента.

Масаж глава, врат, раменеПродължителност: 50 мин., Цена: 35.00 лв.

Този масаж е болкоуспокоявящ и в същото време тонизиращ. Прилага се при простудни проблеми, главоболие, болки в мускулите, проблеми с ушите, блокаж и болки от ошипяване, различни видове травми, плексити и простуди.

Лифтинг масаж на лице, шия и деколтеПродължителност: 30 мин., Цена: 35.00 лв.

Процедурата се изпълнява с ръце, при което по естествен и безопасен начин се стимулират всичките процеси в кожата. Стимулира се кръвообращението и храненето на клетките, и всички тъкани на лицето, производството на еластин и колаген, дишането, жизнеността и подобрява обменните процеси в кожата, подмладява мускулите, повишава защитните способности на кожата и въздейства позитивно върху нервната система. Моделира се силуетът, формира се доброто състояние на фитодермалната тъкан и се осигурява младежко излъчване на лицето, с видимо подобрена еластичност и стегнат овал.

Лифтинг масажът на лице, шия и деколте предотвратява отпускането на мускулите на лицето и задържа стегнат профила до много напреднала възраст. Редовното моделиране на лицето предотвратява образуването на двойна брадичка и бръчки около очите и устата.

Използва се специфична масажна техника, базирана на многобройни научни изследвания, чрез която се постига широкоспектърен резултат.

Дълбокотъканен масаж на цяло тялоПродължителност: 50 мин., Цена: 40.00 лв.

Масажът на дълбоките тъкани има терапевтични ефекти, които са в състояние да излекуват тялото ви и да поправят мускулите, тъканите и ставите. Използва се по-твърд натиск, за да се достигнат и освободят ключови области. Ползите от дълбокотъканния масаж са:

 • намалява високото кръвно налягане
 • намалява стреса и тревожността
 • намалява болките в гърба
 • намалява симптомите на артрита
 • мускулна рехабилитация след спорт
 • намалява симптомите на фибромиалгия
 • намаляване дебелината на белези
Дълбокотъканен масаж на гръбПродължителност: 30 мин., Цена: 20.00 лв.

Масажът на дълбоките тъкани има терапевтични ефекти, които са в състояние да излекуват тялото ви и да поправят мускулите, тъканите и ставите. Използва се по-твърд натиск, за да се достигнат и освободят ключови области. Ползите от дълбокотъканния масаж са:

 • намалява високото кръвно налягане
 • намалява стреса и тревожността
 • намалява болките в гърба
 • намалява симптомите на артрита
 • мускулна рехабилитация след спорт
 • намалява симптомите на фибромиалгия
 • намаляване дебелината на белези
Масаж ''Уморени крака''Продължителност: 30 мин., Цена: 20.00 лв.

Масаж и рефлексология на стъпала и крака до коляното. Обработват се специфични точки на краката, които съответстват на различни органи в тялото. Намалява се умората и се насърчава добрия сън.

Масаж на лице, шия и деколтеПродължителност: 30 мин., Цена: 20.00 лв.

Масажът на лицевия лифт е начин да се облекчи напрежението и подобри вида на кожата. Редовните масажи (тренировки за лице) ще ви осигурят естествен facelift чрез увеличаване на кръвния поток и кислорода на клетките, а оттам и стимулиране на производството на колаген, за да постигнете младежки и блестящ вид на кожата. А чрез всяка точка на лицето се стимулира и всеки орган от тялото да работи по-добре.

Детски масажПродължителност: 30 мин., Цена: 20.00 лв.

Детският масаж е особено полезен за развитието на жизнените органи и мозъка на децата. Също така облекчава физическите и емоционални неудобства, свързани с педиатричните медицински състояния, помага за справяне с хронични заболявания.

Масаж с вендузи – вакуум масажПродължителност: 60 мин., Цена: 55.00 лв.

Лечебният ефект на терапията с вендузи се осъществява благодарение на вакуума, предизвикващ прилив на кръв и лимфа към кожата от дълбоко разположените тъкани, които оказват рефлекторно въздействие на кръвоносните съдове на вътрешните органи. В областта на въздействие се образуват биологично активни вещества, които стимулират възстановителните процеси. Масажът с вендузи премахва киселинните токсични замърсявания (кръвна стаза, застой на кръвта), които се натрупват в нашите тела с годините. Източници на тези замърсявания са замърсеният въздух, химикалите, използвани в храните и напитките, замърсената околна среда, тютюнопушенето, бързото хранене, стресът, депресия, травми и т. н. Замърсената кръв блокира достига на кислород и хранителни вещества до капилярите. Според източната медицина вендузолечението помага при:

 • настинка, бронхит, бронхиална астма
 • остър и хроничен гастрит, колит
 • мигрена, главоболие
 • болки във врата, шийна спондилоза
 • болки в гърба и кръста, лумбаго, междуребрена невралгия, ишиас, дископатия, ревматоиден артрит
 • фиброза на шията и рамото, плексит, неврит
 • напрежение в мускулите
 • болки в краката, плексит
 • безсъние, стрес
 • целулит
МедомасажПродължителност: 90 мин., Цена: 55.00 лв.

Той е част от апитерапията (лекуване с пчелни продукти). Древен метод, преоткрит в наши дни, той е изключително мощно средство за извличане на натрупаните в тялото токсини и е първокласен метод за лечение и профилактика. Масажът с мед влияе изключително тонизиращо на целия организъм и се прилага при всички случаи на дискомфот и дисбаланс във функционирането му. Той въздейства на тъканите в дълбочина и възстановява естествената способност на организма да се самопречиства и самовъзстановява, отстранява токсините от тялото и води до обща релаксация. Медомасажът е добър при стрес и болки в гърба, може да си използва и при лечението на голям брой други заболявания.

Масаж на яка /врат и рамене/Продължителност: 20 мин., Цена: 20.00 лв.

Прилага се при простудни проблеми, ошипяване, травмии др. Действа болкоуспокояващо, релаксиращо и тонизиращо.

Пишете ни!

)
  is typing...

  Попълнете полетата, за да се свържем с Вас.

  Изпрати съобщение Откажи